všechny příspěvky

Zažijte Herní Dobrodružství s Playsonem v Magic Planet Online!

14. 10. 2024

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit nového dodavatele her v našem online casinu Magic Planet – společnost Playson. Playson je jedním z předních vývojářů her, který nabízí inovativní herní obsah. Tato společnost je známá pro svou pestrou nabídku kasinových her, které jsou testovány a certifikovány pro všechny hlavní evropské regulované trhy, jako jsou Malta, Itálie, Španělsko, Švédsko, Velká Británie a Rumunsko.

Rádi bychom vám představili několik her od Playsonu, které si nyní můžete zahrát v Magic Planet Online:

BOOK OF GOLD: MULTICHANCE

  • Tato hra vás přenese do světa starověkého Egypta, kde se stanete hledačem pokladů. Díky funkci Multichance máte možnost dosáhnout vícenásobných výher v průběhu jediné hry a užít si vzrušení z odhalování tajemství ukrytých ve starověkých rukopisech.

BUFFALO POWER: HOLD AND WIN

  • Vydejte se na dobrodružství do divoké přírody Severní Ameriky. S funkcí Hold and Win můžete spouštět bonusové hry a získat fantastické výhry díky symbolům buvolů, které představují sílu a hojnost.

DIAMOND FORTUNATOR: HOLD AND WIN

  • Tato hra okouzlí všechny milovníky drahokamů a luxusu. S funkcí Hold and Win můžete sbírat diamanty a usilovat o velké jackpoty, které vám přinesou bohatství a štěstí.

DIAMOND WINS: HOLD AND WIN

  • Další skvost mezi hrami s drahokamy, kde můžete zažít napětí a vzrušení z progresivních výher. S funkcí Hold and Win máte příležitost dosáhnout na zářivé výhry a splnit si své sny o bohatství.

EAGLE POWER: HOLD AND WIN

  • Přeneste se do světa majestátních orlů a získejte sílu vítězství. Díky funkci Hold and Win mohou orlí symboly přinést mocné výhry a odemknout cestu k velkým jackpotům.

HOT COINS: HOLD AND WIN

  • Tato hra vám přináší horké výhry s každým otočením. Sbírejte mince a využijte funkci Hold and Win k získání skvělých výher a bonusů, které vás udrží neustále ve střehu.

 

Věříme, že si nové hry od Playsonu zamilujete a přinesou vám spoustu hodin zábavy a napětí. Přidejte se k nám na www.magicplanet.cz a objevte svět těchto úžasných herních zážitků!