všechny příspěvky

Nové hry od dodavatele Casimi na www.magicplanet.cz

14. 10. 2024

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit přidání nových her od renomovaného dodavatele Casimi Gaming do naší nabídky online kasina. Dodavatel Casimi Gaming je známý pro svou inovativní a zábavnou tvorbu, která přináší hráčům jedinečné herní zážitky. S důrazem na kvalitu a originalitu. Casimi Gaming neustále rozšiřuje své portfolio o hry, které oslovují široké spektrum hráčů.

Od 14. října 2024 se můžete těšit na následující nové hry od Casimi Gaming:

RESPIN DOUBLE PLUS

  • Tato hra přináší vzrušující možnost opakovaných otočení s dvojnásobnými šancemi na výhru. Díky modernímu designu a intuitivnímu ovládání si ji hráči rychle oblíbí.

1ST ROBOTRON

  • Vstupte do světa futuristických robotů s touto hrou, která nabízí poutavou grafiku a dynamickou hratelnost. Robotron přináší zcela nový zážitek, který vás vtáhne do svého světa.

27 BUBBLE FRUITS

  • Tato klasická ovocná hra se šťavnatým ovocem v bublinách je ideální pro hráče, kteří mají rádi kombinaci tradičních motivů s moderními prvky. Očekávejte zábavnou hru plnou překvapení.

101 MULTI

  • S touto hrou se dostanete do světa nekonečných možností díky jejím 101 výherním liniím. Skvělá volba pro ty, kteří hledají rozmanitost a vzrušení v každém otočení.

81 CLASSIC 4

  • Jde o klasiku s moderním nádechem, která přináší 81 výherních linií. Ideální pro hráče, kteří ocení stabilitu a klasické herní mechaniky.

 

Nezapomeňte navštívit naše online casino a vyzkoušet tyto nové vzrušující hry od Casimi Gaming. Přejeme vám mnoho zábavy a štěstí při hře!