všechny příspěvky

Joker už je zase na svobodě! Kdo ho chytí, ten vyhraje!

24. 6. 2024

Líbila se Vám hra JOKER IN PRISON do dodavatele Vsaď a Hrej a rádi byste si zahráli něco podobného? V tom případě máte šťastný den (na rozdíl od Jokera, který bude opět za mřížemi), protože tu máme druhé pokračování s názvem JOKER IN PRISON II. Čeká Vás vylepšená grafika, skvělé funkce a hlavně zábava.

Na malém poli 3 x 3 tohoto retro automatu můžete „chytit“ ovoce, které je doslova k nakousnutí. Na válcích se točí melounky, švestky, banány nebo šťavnaté jahůdky. Najdete tu taky symbol hvězd nebo našeho Jokera.

Sám Joker se může pochlubit dvěma funkcemi. Kdo zná podobné hry, tak jistě ví, že jednou z funkcí je WILD, který nahradí v linii jakýkoliv symbol. Druhou funkci můžete zažít, když Joker ukotví výherní linii na hracím poli a vy si tak můžete užít bonusovou otočku. Ta může pak výherní linii skvěle doplnit a rozšířit. Vidět Jokera za katrem je tak pro Vás velmi přínosné. 

Hru si užijí i začátečníci, protože automat není komplikovaný i milovníci retro kousků, kteří chtějí vidět opět Jokera za mřížemi.

Joker in Prison II si můžete vyzkoušet ZDE.

Připravili jsme si pro Vás také tři týdenní bonusy. Vyhrát můžete free spiny v hodnotě 300 Kč až 2 500 Kč. Vice informací o bonusech získáte ZDE.