všechny příspěvky

Letní hry v Paříži: Tipovačka a odměny pro naše zákazníky!

20. 7. 2024

Léto je v plném proudu a my se blížíme k jedné z největších sportovních událostí roku 2024! Ano, jsou to velkolepé Letní hry v nádherné, romantické Paříži. I když je léto a většina z nás si užívá dovolené, rozhodli jsme se připravit pro naše zákazníky zajímavou soutěž a akci, která jim zpříjemní sledování soutěžních klání.

 

Tipovačka: Kolik medailí získá český tým?

Před samotným začátkem letních her jsme si pro vás připravili tipovačku, ve které můžete tipovat, kolik medailí celkem získá český tým. Tipovačka bude probíhat od pondělí 22.7. až do začátku her. Své tipy budete moci odevzdávat na našich sociálních sítích – Facebooku a Instagramu.

Ze všech správných tipů vylosujeme 10 šťastných výherců, kteří se mohou těšit na zajímavou výhru. Pro první místo máme připravenou speciální cenu – mobilní telefon Iphone 15! Pro další výherce to pak bude mega nálož free spinů, které můžete využít na své oblíbené hry. Po skončení olympiády vše vyhodnotíme a výherce kontaktujeme.

Kompletní pravidla naleznete zde.
 

Medailový den: Odměny pro naše zákazníky za české medaile

Letní hry jsou vždy plné napětí, emocí a neuvěřitelných sportovních výkonů. Letos tomu nebude jinak, a proto jsme si pro vás připravili speciální akci, kde můžete fandit českým sportovcům a zároveň s jejich výhrou slavit i Vaše odměny. Představujeme Medailový den!

 

Jak Medailový den funguje?

Každý den, kdy český tým získá medaili, obdrží každý zákazník, který v ten den provedl v online kasinu www.magicplanet.cz vklad alespoň 200 Kč, automaticky free spiny za zlatou, stříbrnou a bronzovou medaili. Tato jedinečná akce vám umožní oslavit úspěchy našich sportovců a zároveň získat skvělé odměny.

 

Odměny podle typu medaile:

  • Zlatá medaile: 30 free spinů (30 x 1 Kč)
  • Stříbrná medaile: 20 free spinů (20 x 1 Kč)
  • Bronzová medaile: 10 free spinů (10 x 1 Kč)

Pokud český tým získá v daný den více medailí, odměny se sečtou. To znamená, že čím více medailí naši sportovci získají, tím více free spinů můžete obdržet!

 

Představte si například, že český tým získá v jeden den jednu zlatou a jednu bronzovou medaili. V takovém případě obdržíte 40 free spinů (30 za zlato + 10 za bronz) na svůj účet. Samozřejmě pokud jste ten den vložili alespoň 200 Kč do hry. A můžete tak učinit i další dny, když budete očekávat od nějakého českého sportovce medailové úspěchy! To je opravdu skvělý způsob, jak být ve varu, fandit a zároveň si užít trochu zábavy navíc!

Připojte se k nám a oslavte každý medailový úspěch!  Nezapomeňte sledovat naše sociální sítě a webové stránky, kde najdete aktuální informace o našich akcích a soutěžích.

Kompletní pravidla naleznete zde.

 

FACEBOOK

INSTAGRAM