všechny příspěvky

Speciální letní bonus pro ženy: Získejte poukázku na www.zoot.cz v hodnotě 500 Kč!

14. 7. 2024

Speciální bonus pro ženy: Získejte poukázku na www.zoot.cz v hodnotě 500 Kč!

V našem kasinu se neustále objevují nové a lákavé bonusy, díky kterým Vám chceme zpříjemnit hraní. Tentokrát jsme si připravili něco speciálního přímo pro naše zákaznice. Představujeme vám exkluzivní bonus, který vám nejenže přinese skvělou zábavu, ale také odměnu v podobě poukázky na nákup na populárním módním e-shopu www.zoot.cz v hodnotě 500 Kč!

Jak získat speciální bonus?

Pro získání poukázky je třeba splnit několik jednoduchých podmínek. Vkladem minimální částky 200 Kč a následným prosázením 4 000 Kč na našich hrách získáte nejen 200 Kč ve free spinech na hru Pinky Cat od dodavatele Apollo Games, ale i poukázku 500 Kč na nakupování, které bude na léto ideální volbou. Začíná léto, sezona plavek a každá žena přeci chce mít něco krásného na sebe! 

Jakmile splníte podmínky bonusu, stačí se obrátit na naši zákaznickou podporu. Napište nám e-mail na podpora@magicplanet.cz například s předmětem „Speciální bonus pro ženy“. Náš tým potvrdí splnění podmínek a zašle vám poukázku na www.zoot.cz v hodnotě 500 Kč, kterou uplatníte v košíku při nákupu. Poukázku získá 100 nejrychlejších žen, takže neváhejte, splňte bonus a hned pište na podporu!

Proč využít tento bonus?

Tento bonus je vytvořen speciálně pro ženy, což znamená, že máte větší šanci získat atraktivní odměnu. Nicméně bonus mají možnost využít i muži, kteří za splnění podmínek získají 200 Kč ve free spinech.

S poukázkou na www.zoot.cz si můžete dopřát nové kousky do svého šatníku. E-shop ZOOT nabízí široký výběr moderního oblečení, obuvi a doplňků, které osloví každou ženu.

Přejeme vám hodně štěstí, a především spoustu zábavy při hraní našich her. Pokud máte jakékoliv dotazy, naše zákaznická podpora je vám také k dispozici. A v neposlední řadě příjemné nakupování!