všechny příspěvky

Novinka od Tech4Bet: Mega Carp Caramba

13. 11. 2023

Vylov si svého kapříka! Jedinečná hra nejen pro osamocené rybáře a aktivní fotbalisty, ale také pro všechny herní nadšence.

Vyzkoušejte si ji zde.

Pokud chcete i VY, aby kapříci připluli, zahrajte si novinku Mega Carp Caramba z dílny Tech4Bet.

Vánoce se blíží a s nimi i klasické tradice, kterým vévodí hlavně jídlo. Spousta lidí si nedokáže představit štědrovečerní hostinu bez kapra. A co kdybychom Vám řekli, že si můžete svého kapra vylovit sami a ještě k tomu vyhrát peníze? Není to lákavá představa?

Ve hře Mega Carp Caramba je to možné! Tři obdržené symboly Zlatý kapr (SCATTER) znamenají bonusová otočené zdarma. V bonusových otočeních zdarma se hodnoty na symbolech KAPR násobí 2x.

Symboly KAPR navíc také obsahují hodnotu výhry od nejmenšího po obří v hodnotách 1x až 25x. V základní i v bonusové hře se všechny symboly kaprů vyhodnocují jako jeden symbol.

Pakliže se na válcích objeví symbol Prut (Wild) a zároveň některý z kaprů, hráč získá odměnu, která na daném kaprovi je. Pokud se objeví symbol Prut (Wild) bez kaprů, kapříci se mohou objevit náhodně.

 

Informace o hře:

Mega Carp Caramba je pětiválcová hra na 10 výherních linií. Tři sloty na každém válci. Všechny výherní kombinace jsou platné zleva doprava. Vyplácena je pouze nejvyšší výherní kombinace na každé výherní linii. Výhry na výherních liniích jsou sčítány. Výherní faktory v tabulce výher jsou násobeny celkovou sázkou.