všechny příspěvky

Novinka od Kajot Games: Happy Diamonds

8. 1. 2024

Září jako diamant!

Hra Happy Diamonds je zářivá klasika, která vás vtáhne do hry. Jedná se o vizuálně velmi příjemný automat s krásnými symboly, jako jsou diamanty a sedmičky. Luxusní vzhled a skvělá hratelnost to jsou vlastnosti, které oslní každého.

Vyzkoušejte novinku z dílny KAJOT. V této hře se setkáte s celou řadou třpytivých diamantů a několik typů sedmiček. Toto je velmi oblíbené schéma, které prošlo moderním faceliftem.

Hra je samozřejmě dostupná pro všechny dostupné online platformy, jako je Windows, Android nebo Mac. Bonusem této hry je přítomnost speciálního symbolu SCATTER, speciální hry Hry Joker Spin a Diamond. Happy Diamonds přináší speciální symboly a funkce Hra obsahuje několik bonusových režimů. Bonusové diamantové hry mohou hráčům darovat 15 nebo dokonce 30 otočení zdarma.

Samozřejmostí je i symbol WILD, který může nahradit jiné symboly. Velký lákadlem tohoto automatu je bonusová hra Joker Spin. Tento režim spustí bonusovou hru, která se zobrazí zlaté žolíky, které obsahují náhodné výhry.

Vyzkoušejte si hru, zde.

Informace o hře :

Happy Diamonds je hra se 4 válci a 3 řadami se symbolem Wild, symbolem Scatter, free spiny, bonusovým diamantem, Joker Spin a nabízí 10 výherních linií. Výhry jsou platné zleva doprava. Během jedné hře můžete vyhrát na více výherních liniích, což znamená, že výhry se sčítají. Pouze platí nejvyšší výhra na výherní linii.