všechny příspěvky

NeteraPay, nové platební metody

14. 12. 2023

Vážení zákazníci,

Pro dnešní den jsme si připravili jednou skvělou novinku v rámci vkladů a výplat výher. Rozšířili jsme platební metody v našem online o novou platební metodu NeteraPay.

Co to NeteraPay je?

Je to moderní, dynamická metoda pro vklady a výběry platebních prostředků na váš účet u Magic Planet online. NeteraPay je nejen bezpečná metoda (společnost je licencovaná a dozorována přímo Českou národní bankou), ale hlavně metoda, která snoubí komfort, rychlost a naprostou anonymitu.

NeteraPay nabízí například službu tzv. m-platby, což je dobíjení financí za pomocí platební brány vašeho operátora. Tuto metodu využijí zejména ti klienti, kteří nechtějí dobíjet kredit za pomocí platební karty či bankovního účtu.

POZOR!!! V rámci NeteraPay je také možnost vkladu přes Google Pay a Apple Pay!!!

Jaké jsou výhody platební metody NeteraPay?

  • Bezpečnost – ochrana a šifrování finančních údajů
  • Rychlost – okamžité platby a zpracování údajů
  • Variabilita – několik způsobů vkladů včetně platby pomocí mobilního operátora
  • Pohodlí – odpadá zadávání údajů při vkladu a nabízí příjemné prostředí

Jak vše funguje?

  • Nejdříve je nutná registrace a vytvoření účtu. Vše je na podobné bázi, jako registrace do kasina Magic Planet online. Je zapotřebí vyplnit formulář, kde jsou údaje nutné k identifikaci klienta, zadat telefonní číslo, heslo a doložit totožnost dokladem. Celý proces je opravdu rychlý a zabere jen pár minut.
  • Metoda NeteraPay sdružuje několik platebních metod a výhoda spočívá v tom, že platební údaje nejsou předávány třetím stranám, takže bezpečnost je opravdu na prvním místě. A navíc zůstává vše dokonale zašifrované přes SSL certifikát.
  • Vklad finančních prostředků nikdy nebyl jednodušší. Stačí pouze použít kartu, bankovní převod nebo již zmíněnou m-platbu mobilem. Vše je velmi intuitivní, rychlé a bezpečné.
  • Výběry finančních prostředků lze provádět pomocí virtuální peněženky NeteraPay wallet. Tyto prostředky můžete vybrat buď do peněženky nebo skrz peněženku na bankovní účet. Prostě snadno a jednoduše.

 

Věříme, že nová platební metoda Vám přispěje k maximálnímu komfortu při hraní a zejména pocitu dokonalého bezpečí o vaše finance.

 

Veškeré dotazy, můžete směřovat na naši ochotnou podporu.