všechny příspěvky

Užijte si s námi MS v hokeji 2024!

26. 4. 2024

Tipujte, soutěžte a vyhrávejte během MS v ledním hokeji 2024!

Naše kasino Magic Planet On-line ve spolupráci s dodavatelem her Tech4Bet si pro všechny věrné příznivce připravilo bohatou nabídku akcí v rámci mistrovství světa v ledním hokeji, které se bude konat v Praze a Ostravě. Na co se tedy můžete těšit?

 

Soutěž o epické ceny na našem INSTAGRAMU (29. 4. 2024 – 5. 5. 2024)

Ještě před samotným mistrovstvím světa jsme si pro Vás připravili soutěž o velmi zajímavé ceny. Stačí sledovat náš INSTAGRAM a pod příspěvek se soutěží odpovědět na soutěžní otázku, kterou každý fanda hokeje jistě bude vědět. Pokud odpovíte správně, můžete se pak těšit na závěrečné losování, které vyhodnotí 10 výherců! A ceny nejsou jen tak ledajaké. Mezi hlavní ceny patří nová 4K televize od společnosti Samsung, na které sledování hokeje dostane úplně jiný rozměr. Pokud se nedostanete přímo do hokejové haly, nemusíte vůbec zoufat. S touto výhrou bude každý zápas přímo ve Vašem obýváku! 

Soutěží se i o Sony Playstation 5 s hrou NHL 24, která Vás navnadí na hokejové souboje, ale také o zajímavé předměty od dodavatele Tech4bet nebo o free spiny do hry. Soutěžit můžete celý týden, takže nemusíte mít strach, že vše prošvihnete. Ale kdyby přeci jen, doporučujeme sledovat naše sociální sítě FACEBOOK a INSTAGRAM. Podobné akce můžete totiž očekávat i dále!

Více o soutěži v pravidlech ZDE.

 

Fanděte českému týmu a tipujte zápasy našich hokejistů

Soutěžili jste s námi a už netrpělivě vyhlížíte zápasy našich hokejistů? Rádi byste si trošku i zatipovali? My Vám dáme tu možnost! Na každý český zápas můžete do komentáře u daného příspěvku na INSTAGRAMU nahodit svůj tip na přesný výsledek a pokud se trefíte, můžete očekávat 100 Kč ve free spinech zdarma! Fandění tak dostane dvojitý náboj a správný tipér bude po zásluze odměněn. 

Více o tipování a pravidlech ZDE.

 

Sledujte český tým a hrajte o BONUSY v rámci MS v hokeji

Na závěr jsme si připravili opravdu štědré BONUSY, které můžete čekat na každý zápas českého týmu.  Ano, opravdu jsme se nezbláznili. Čekají Vás opravdu zajímavé BONUSY, kde si můžete přijít až na 300 free spinů při splnění všech podmínek. Od teď už si budete pamatovat, že kromě sledování hokeje se vyplatí sledovat i naše stránky a naše sociální sítě, protože každý BONUS se rozhodně vyplatí. Takže nezmeškejte ani jeden a free spiny pak využijte na hry od dodavatele Tech4bet. Každý BONUS má přidělenou svoji hru, na které si pak můžete zahrát a využít free spiny. 

Líbí se Vám takový příděl akcí? Tak nám prosím dejte odběr nebo třeba jen like, či srdíčko na našich sociálních sítích. Budeme moc rádi!

Detaily a pravidla o BONUSECH naleznete ZDE.

 

INSTAGRAM

FACEBOOK