všechny příspěvky

Simply Hot 40, Ovocná klasika ve zbrusu novém kabátě!

11. 3. 2024

Hra Simply Hot 40 vás doslova chytne za srdce, stejně jako tomu bylo u tisíců hráčů před vámi. Patří do klasických „ovocných“ her plných pomerančů, citronů, melounů nebo třešní. V jednoduchosti je síla.

Vstupte do dob klasických ovocných automatů a užijte si je v moderní podobě, která je přizpůsobena všem dostupným online platformám, jako je Windows, Android nebo Mac. Bonusem této hry je přítomnost speciálního symbolu SCATTER, který přináší extra výhru. A to v případě tří a více stejných symbolů. 

Kromě symbolu SCATTER se můžete bavit se symbolem Joker BAR, který nahrazuje jakýkoliv symbol, kromě symbolu HVĚZDY. Pokud symbol nelze nahradit, je vyhodnocen jako JOKER symbol. Kromě oblíbených symbolů ovoce ve hře najdete také symbol SEVEN, a symbol HVĚZDY, který má ve hře funkci SCATTER. 

Hru si vyzkoušejte zde.

Informace o hře:

Simply Hot 40 je hra s 5 válci a 4 řadami se symbolem Wild, symbolem Scatter a 40 výherními liniemi. Výhry jsou platné zleva doprava. Během jedné hry můžete vyhrát na více výherních liniích, což znamená, že výhry se sčítají. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii.