všechny příspěvky

RED FIRE, retro klasika od Tech4Betu

26. 2. 2024

Chcete se pořádně nažhavit u retro klasiky?

V tom případě tu máme něco pro Vás. Novinka RED FIRE od dodavatele Tech4Bet je herní automat, který jako by z oka vypadl klasickým hospodským automatům, kde nejkrásnější zvuk světa byl ten, když Vám začaly chrastit mince po výhře. Ano přesně takový vzhled RED FIRE má. A to určitě není všechno.

RED FIRE si vyzkoušejte zde.

Protože v jednoduchosti je síla, jsou zde pouze 2 klasické symboly BAR a sedmičky, které mají různé barvy.  Nejzajímavější pro všechny hráče budou samozřejmě červené sedmičky, které znásobí výhru 50 x a to je přesně to, co si každý přeje. RED FIRE je 3válcový automat s 5 výherními liniemi, kde jsou i další symboly, které Vás budou zajímat. Symbol WILD, který je znázorněn šaškem tradičně nahrazuje jakýkoliv symbol, a dokonce v sobě nese i násobitel 3x. WILD se násobí i mezi sebou, takže může Vaše konto pěkně nabobtnat. 

Jediný symbol, který WILD nenahradí je symbol zelenočervené hvězdy (SCATTER), který Vám může přinést až 10 free spinů zdarma. Stačí mít tyto hvězdy 3 a free spiny jsou Vaše. Ale to ještě není vše!

Během každé volné otočky je náhodně losován i násobek od 2x do 5x, takže z toho může být pěkně naducaná výhra.

Pojďte si zahrát RED FIRE a užijte si veškeré jeho funkce!