všechny příspěvky

Objevte pořádně šťavnatý WANDERING WILD!

22. 4. 2024

Tím, že je ovocných automatů spousta, každý se snaží nějak odlišit. Někdy se to povede více, jindy méně. Ale pokud se budeme bavit o ovocných hrách od dodavatele Synot, tak tam není o čem spekulovat. Zde jsou na ovoce přímo experti. 

Samozřejmě ne tak, že by si založili obchod s ovocem a zeleninou, ale bavíme se o vývoji herních automatů. Jejich novinka s názvem WANDERING WILD v sobě ukrývá zajímavý prvek.

Nebudeme chodit kolem horké kaše a rovnou Vám prozradíme jaký. Je to, jak už název napovídá, velmi šťavnatý a „putující“ WILD. Pokud se vám objeví na hracím poli, automaticky se roztáhne po celém válci a může přinést další zajímavé výhry. Tím, jak se totiž roztáhne, automaticky se spouští respiny a WILD se nám přesouvá doleva a rovnou ven z hracího pole. Při každém respinu můžete dostat další a další výhry.

Samotný automat má 4 válce, ale nemá jen 81 výherních liní. Má jich rovnou 256! To je číslo, které už nenechá žádného hráče v klidu. 

Navíc co si budeme povídat, grafika je opravdu vymazlená. Krásně jemné kontury symbolů švestiček, třešní nebo hroznů navodí pocit herní pohody.  WANDERING WILD je kombinací moderního automatu s klasickou ovocnou hrou, kde prim hraje roztahující a posouvající WILD. I zde si hráči mohou přijít na své a perfektně se zabavit.

WANDERING WILD vyzkoušej zde.