všechny příspěvky

Nové hry od dodavatele Adell v našem online kasinu

21. 10. 2024

Jsme potěšeni, že můžeme představit novou kolekci her od uznávaného dodavatele Adell v naší nabídce. Adell je známý pro svou kreativitu a důraz na detaily, což se projevuje ve vývoji her, které hráčům poskytují bohaté a zábavné herní zážitky. Adell se zaměřuje na inovaci a kvalitu, což z nich činí oblíbenou volbu mezi hráči po celém světě.

Od 21. října 2024 se můžete těšit na následující nové hry od Adell a navíc na náš týdenní, tříúrovňový bonus o free spiny na tyto novinky. Celkově si můžete přijít na 3 200 Kč, což už stojí za to. Vyberte si bonus, který Vám vyhovuje nebo využijte všech, to necháme na Vás. Hodně štěstí ve hře. Bonusy si můžete aktivovat v sekci bonusů.

 

ZOMBIE’S ATTACK

  • Připravte se na napínavý zážitek plný akce s touto hrou, kde se postavíte proti hordám zombie. Díky strhující grafice a vzrušující hratelnosti je tato hra ideální pro milovníky hororových dobrodružství.

DIAMONAL 81

  • Vstupte do světa drahokamů s touto hrou, která nabízí 81 výherních linií a možnost velkých výher. Její jasné a barevné vizuály zaručují, že vás hra pohltí od prvního otočení.

WAY TO HELL 2

  • Prozkoumejte pekelné hlubiny a pojďte si pro big winy až do samotného pekla. S dynamickou grafikou a náročnými úkoly Vás tato hra zavede na cestu, kterou si dlouho zapamatujete.

FREE DIAMONDS

  • Užijte si hru plnou drahokamů a bonusových otočení zdarma. Ideální pro hráče, kteří si vychutnají pohled na třpytivé výhry a relaxační herní mechaniky.

CRAZY SPIN

  • Připravte se na divokou jízdu s hrou Crazy Spin, která nabízí bláznivé otočky a nečekané výherní kombinace. Tato hra je zárukou zábavy a adrenalinu v každém otočení.

AGE OF OLYMPUS

  • Ponořte se do světa řecké mytologie s hrou Age of Olympus, která přináší bohy a hrdiny antického Řecka přímo na vaše obrazovky. S úchvatnou grafikou a epickými výhrami je tato hra ideální pro všechny, kdo milují historii a mýty.

 

Zveme Vás, abyste navštívili naše online kasino a vyzkoušeli tyto nové hry od Adell. Přejeme Vám mnoho zábavy a štěstí při hře!