všechny příspěvky

Medailový den: Odměny pro naše zákazníky za české medaile

26. 7. 2024

Letní hry jsou vždy plné napětí, emocí a neuvěřitelných sportovních výkonů. Letos tomu nebude jinak, a proto jsme si pro vás připravili speciální akci, kde můžete fandit českým sportovcům a zároveň s jejich výhrou slavit i Vaše odměny. Představujeme Medailový den!

Jak Medailový den funguje?

Každý den, kdy český tým získá medaili, obdrží každý zákazník, který v ten den provedl v online kasinu www.magicplanet.cz vklad alespoň 200 Kč, automaticky free spiny za zlatou, stříbrnou a bronzovou medaili. Tato jedinečná akce vám umožní oslavit úspěchy našich sportovců a zároveň získat skvělé odměny.

 

Odměny podle typu medaile:

  • Zlatá medaile: 30 free spinů (30 x 1 Kč)
  • Stříbrná medaile: 20 free spinů (20 x 1 Kč)
  • Bronzová medaile: 10 free spinů (10 x 1 Kč)

Pokud český tým získá v daný den více medailí, odměny se sečtou. To znamená, že čím více medailí naši sportovci získají, tím více free spinů můžete obdržet!

 

Představte si například, že český tým získá v jeden den jednu zlatou a jednu bronzovou medaili. V takovém případě obdržíte 40 free spinů (30 za zlato + 10 za bronz) na svůj účet. Samozřejmě pokud jste ten den vložili alespoň 200 Kč do hry. A můžete tak učinit i další dny, když budete očekávat od nějakého českého sportovce medailové úspěchy! To je opravdu skvělý způsob, jak být ve varu, fandit a zároveň si užít trochu zábavy navíc!

Připojte se k nám a oslavte každý medailový úspěch!  Nezapomeňte sledovat naše sociální sítě a webové stránky, kde najdete aktuální informace o našich akcích a soutěžích.

Kompletní pravidla naleznete zde.

 

FACEBOOK

INSTAGRAM